Jaren

Az amerikai énekesnő, Jaren Cerf (leánykori nevén Jaren Voight) neve senki számára nem lehet ismeretlen aki egy kicsit is jártas a műfajban. Jaren énekes pályafutása egyáltalán nem meglepő, hisz édesapja híres country zenész, és nővére Josie is zenével foglalatoskodik. 
Kis túlzással egyszerre tanult meg beszélni és énekelni, elmondása szerint két évesen már mindent dalbafoglalt.

Nagyon fiatalon, már 16 évesen építgette profi énekes karrierjét, melyet folk és pop énekesként kezdett, majd később jött az elektronikus zene. Pár év múlva lehetősége nyúlt együtt dolgozni a svéd Roxette formációval és az Ace Of Base-vel is, ekkor kóstolt először az edm világába.
Ekkor dalszövegíróként és vokalistaként is bizonyíthatott. De Jaren neve nem ezen okok miatt lett ismert, hanem a Cerf, Mitiska & Jaren triónak köszönhetően.

Jaren 2004-ben találkozott Matt Cerf-fel, akivel később örök hűséget is fogadtak. A trió 2007-ben hallatott magáról először, amikoris csatlakozott hozzájuk Shawn Mitiska, aki korábban már dolgozott Matt-tel, és nekiláttak a slágergyárosdinak.
Első daluk a Light The Skies volt, ami óriási sikernek örvendett, a legnagyobb dj-k játszották, és minden valamirevaló mixalbumon viszonthallhattuk.

Ezután érkeztek az új szerzemények, a Saved Again, a Down To You, a Let Me Breathe és a Me & You. 2008-ban a You Never Said, majd 2009-ben két újabb hatalmas sláger, az egyik a Man On The Run, melyet a Dash Berlin formációval követtek el, a másik pedig a Beginn You.

2011-ig várni kellett a következő slágerig, ami az Another World lett. A trió jelenleg első szerzői albumukon dolgozik gőzerővel, ami remélhetőleg még idén ki is adnak majd. Az évek során Jaren olyan előadókkal dolgozott még együtt mint Armin van Buuren, vele az Unforgivable-ben, John O'Callaghan-nel a Surreal-ban és Conjure One-val a Like Ice-ban.

2011-ben az énekesnő Fenja-ként is bemutatkozott, készült egy dal Andy Duguid és Sied van Riel közreműködésével is. Jaren eközben folyamatosan dolgozott szóló karrierjén is, melynek eredménye a 2008-ban megjelent Fixin It Upright című albuma lett. A tervek szerint Matt Cerf-fel és Shawn Mitiska-val 2012-ben adják ki első közös nagylemezüket.



Jaren website / Jaren twitter / Jaren facebook


 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.