Zara

A kanadai származású énekesnő dalszövegíró, Zara Taylor 1983 november 5-én született Vancouver-ben. Pályafutása viszonylag elég rövidnek mondható, hisz csak 5-6 éve kezdett el komolyabban foglalkozni az énekléssel, szemben olyan vokalistákkal mint a már említett Tiff Lacey, Kirsty Hawkshaw vagy Jes, ám mindennek ellenére érdekesnek mondható.

2006-ban hallhattunk róla először az elektronikus zenével kapcsolatban, ugyanis ekkor született meg a No Why című szám, mely Sultan nevéhez köthető. Szintén 2006-ot írtunk, annak is a végén jártunk, mikor is megjelent a B With U című szám, melynek magyar vonatkozása is van, hisz Pacziga Tamás aka Tommyboy, és az imént említett Sultan oldalán került feléneklésre a dal.
Aztán 2007-ben Sultan elővette Soul Tan álnevét, és ismét Zara-hoz fordult, hogy énekelje már fel neki a Feng Shui Café című számot.

2008 elején ismét Tommyboy és Sultan oldalán hallhattuk őt énekelni, de ez az év egyben fordulópont is volt Zara életében, egy új korszak kezdete, ugyanis még ebben az évben megszületett a Sunlounger aka Roger Shah féle Crawling című dal, mely megannyi trance zene kedvelő szívét dobogtatta meg, köztük az enyémet is. Eme csodálatos szerzemény érdekessége, hogy Zara és Shah korábban sosem találkoztak, de az énekesnő köldött a neten egy kis hanganyagot a kopasz dj-nek, aki azonnal beleszeretett ebbe a bizonyos hanganyagba.

Ezután ők ketten egy remek kis párost alkotva sorra adták ki jobbnál jobb muzsikájikat, mint például a 2. Sunlounger albumon szereplő Talk To Me-t vagy a Lost-ot, melyet 2008-ban az év legjobb dalának tituláltak.

2010-ben folytatták a slágergyárosdit, hisz nyáron érkezett a Found, amit a Feels Like Heaven követett a sorban. Zara mindeközben pár ismert producer társaságában dolgozgat szóló albumán, mely a tervek szerint a már tőle megszokott hangzást és minőséget viszi tovább, bár egyenlőre nincs sok információ a megjelenést illetően.




 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.