Sunlounger - The Beach Side Of Life

Egy év kihagyás után idén újabb Sunlounger albummal jelentkezett Roger Shah, melynek címe The Beach Side Of Life. Még 2007-ben érkezett az első, az Another Day On The Terrace, majd ezt követte 2008-ban a Sunny Tales, mindkét lemez óriási hatással volt rám, és gondolom ezzel nem vagyok egyedül. 

Az elvárások óriásiak voltak az új anyaggal kapcsolatban, hisz hónapokat késett a megjelenés, és az előző két albummal nagyon magasra lett téve a léc. Természetesen ismét 2 cd-vel leszünk gazdagabbak, az első a chilloutosabb, baleárikusabb vonalat képviseli, míg a második kicsit bulizósabb.

Na de nyomjuk le a play gombot... szokás szerint a címadóval kezdünk, mely ismét remek felvezetése az albumnak, ezt követi a Found, melyet gondolom senkinek nem kell bemutatnom, a dal egyik idei nagy kedvencem. Ezután jön a Coastline, fantasztikus darab, ebből kéne több az albumra. 

Negyedikként ismét egy ismerős darabbal találjuk magunkat szemben, ez nem más mint a Breaking Waves, melyről korábban már írtam dícsérő szavakat. Újabb instrumentál zene érkezik a Kuta Beach személyében, kicsit fantáziaszegénynek tűnik nekem. Aztán felcsendül Antonia Lucas hangja egy csodaszép számban, a címe is egyszerűen csak Beautiful Night.

Ezt újabb két instrumentál darab követi, az egyik a Summer Escape, a másik a Trademark White, utóbbi ismétcsak gyengébbre sikerült a vártnál. Érkezik a Life, az Acapulco Waves és a Feels Like Heaven, mindhárom nagy kedvencnek ígérkezik, utóbbiban ismét Zara vokálozik a tőle megszokott minőségben. A lemezt a Son Of A Beach zárja, melyet ismét kisebb csalódásként éltem meg. 

Talán néhány számnál túl lett erőltetve ez a baleár érzés, és a minőség rovására ment, így egy kis hiányérzetem van, egy hajszállal elmarad az elődjeitől.

Kiadó: Armada
Műfaj: Trance, Balearic
Megjelenés: 2010.10.22.

01. Sunlounger - The Beach Side Of Life
02. Sunlounger feat. Zara Taylor - Found
03. Sunlounger - Coastline
04. Sunlounger feat. Inger Hansen - Breaking Waves
05. Sunlounger - Kuta Beach
06. Sunlounger feat. Antonia Lucas - Beautiful Night
07. Sunlounger - Summer Escape
08. Sunlounger - Trademark White
09. Sunlounger feat. Lorilee - Life
10. Sunlounger - Acapulco Waves
11. Sunlounger feat. Zara Taylor - Feels Like Heaven
12. Sunlounger - Son Of A Beach


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.