Arnej - The Journey Unknown Collected Works











Kanada nem épp a trance dj-iről híres, de egy név valószínüleg mindenkinek beugrik az ország kapcsán. Arnej Secerkadic, művésznevén csak Arnej, 2007 óta ontja magából jellegzetes hangzásvilágú zenéit, melyek sorra kivívták a szcéna elismerését. 

Ez nem is csoda, hisz olyan zenék köthetőek a nevéhez mint az The Ones That Get Away, a They Always Come Back, a Dust In The Wind, a Strangers We've Become vagy akár az újonnan megjelent The Day Will Come, ami ugyancsak nagy slágernek ígérkezik.

No de amiért most róla írok, az nem más mint a most megjelent kis kollekciója a legkedveltebb zenéiből, pár újdonsággal vegyítve. Elsőként a címadóval, a The Journey Unknown-val futunk össze, mely remek felvezetése a már jól ismert They Always Come Back-nek. 

Ezután a For The People következik, ami a címadóhoz hasonlóan szintén újdonságnak számít, bár effektekben és hangzásügyileg semmi újat nem kaptunk, minden esetre ez is egy remek kis progresszív muzsika. Negyedikként a múlt hónapban megjelent The Day Will Come-t hallhatjuk, nincs mit hozzáfűznöm, korábban már kifejtettem tetszésemet vele kapcsolatban.

Az ezt követő számokat valószínüleg senkinek nem kell bemutatnom, a Strangers We've Become, a The Ones That Get Away és társai által lett sokak kedvence a kanadai előadó. Végül pedig egy remek hegedű és zongora kíséretében hallhatjuk az utolsó számot, mely outroként funkcionál. Remek kis kollekciót kaptunk Arnej-től.

Kiadó: Armada
Műfaj: Trance
Megjelenés: 2010.10.08.

01. Arnej - The Journey Unknown (Intro Mix edit)
02. Arnej - They Always Come Back (original mix)
03. Arnej - For The People (Edit)
04. Arnej - The Day Will Come (Original Mix edit)
05. Arnej - They Need Us (Original mix)
06. Arnej feat. Josie - Strangers We've Become (Original Vocal mix)
07. Arnej - The Strings That Bind Us (Original mix)
08. Arnej - Dust In The Wind (Original mix)
09. Arnej - The Ones That Get Away (Original mix)
10. Arnej - Closure (Outro)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.