Ennyi volt...

Igazság szerint már egy ideje a levegőben lógott a gondolat, hogy felhagyjak az írással, de arra még én sem számítottam, hogy ez egyik napról a másikra megfogalmazódik bennem. Több mint két éve történt, hogy egy nap úgy döntöttem, hogy a zenével kapcsolatos gondolataimat írásba foglalom, akkor még rengeteg szabadidővel és mondanivalóval, ám most úgy érzem kicsit mindkettőből kifogytam.

Jelenleg időm nagyrészét a munkahely és az egyéb kötelezettségek felemésztik, így megfelelő szabadidő híján nem tudok/tudunk eleget foglalkozni a bloggal, nem tudnánk garantálni a már megszokott módon, formában és minőségben publikált irományokat, a mennyiségről már nem is beszélve. Átrágva a lehetőségeket, úgy döntöttem/döntöttünk, hogy egy időre mindenképp a háttérbe vonulunk. Hogy várható e egyáltalán valamikor folytatás, azt még számunkra is homály fedi.

Én nem is szaporítanám tovább a szót, nem tudom mit illik, mit kell ilyenkor mondani. Köszönjük a sok támogatást, levelet, hozzászólást, megosztást, like-ot, na meg hogy egyáltalán olvastatok minket, egyszóval köszönünk mindent, de mi most visszavonulót fújunk.


7 hozzászólás:

Névtelen írta...

:( :( Mi is köszönjük ezt a jó trance blogot!

Névtelen írta...

Hát... Sajnálom, mert a legjobb blog volt a témában!

Névtelen írta...

Én is általába itt kerültem up to date az új trance alkotásokkal :)

Névtelen írta...

:(
Pedig ez egy hiánypótló és igen színvonalas oldal (volt). Remélem még visszatértek!

Cucmey írta...

óóó.. én most találtam meg csak ezt a blogot. pedig segítettem volna.. :( specialitásom az uplifting trance. az igazi! a klasszikus! :)

Névtelen írta...

Nem is csodálom, siralmasan gyenge volt.

Andsen írta...

Köszönjük!
Az utolsó hozzászólónak meg csak annyit, hogy örülünk, hogy te még ennek ellenére is olvastál minket.

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.