Maor Levi & Nitrous Oxide - Anjunabeats Worldwide 04

Eltelt egy év a tavaly áprilisban megjelent Anjunabeats Worldwide 03 óta, így épp itt volt az ideje, hogy egy újabb darabbal bővüljön a széria. Az első korong elkészítésének feladata ezúttal az izraeli dj producerre, Maor Levi-re hárult, míg a második lemez a lengyel Krzysztof Pretkiewicz-re, azaz Notrous Oxide-re várt.

Mint mondtam, elsőként az izraeli mixe hallható, aki egy Breakfast féle produkcióval indít, hátborzongatóan jól kezdődik, aztán van egy érdekes váltás féltávnál, és innentől már nem is tetszik annyira a dolog, de ez még hagyja ám, sőt még Maor új számára is rábólintok, de ami ezután jön, progresszív house zenék, a hidegrázós fajtából. Ha visszagondolok Mat korábbi munkáira, akkor számomra óriási csalódás az itt hallható száma és remixe.

Aztán végre a 6. trekkhez érve beindul a dolog, a Phoenix From The Flames-szel kapcsolatban korábban már kifejtettük tetszésünket itt a blogon, és a továbbiakban érkező zenékben sem találtam sok kivetnivalót. Kellemes meglepetés volt a Sevas, nagyon hangulatos darab, és a Nemaste is tetszetősre sikerült. A lemez végére egy kis slágeresdi is érkezik a This Love-val és az Afterthought-val. Kár azért a bakiért az album elején...

Na de nézzük mit hozott össze a lengyel kolléga. A start remek az In And Out Of Phase-zel - ám én személy szerint az eredeti verziónak jobban örültem volna - és a folytatás is korrekt, bár feltűnően kiemelkedő alkotást nem tudnék említeni. Féltávhoz érve összefutunk Sunny Lax-szal is (Márton Levente), aki az AW sorozat mindegyikéhez szolgáltatott már zenét, most épp a Contrast-ot.

N2O Gr8-je nem újdonság, remek darab, ám az utána következő Scarlet Heaven mégnagyobb kedvenc, főleg Dan Stone remixében, óriási. De ha már az igazán jó zenéknél tartunk, akkor a Boom Jinx és Daniel Kandi által jegyzett Azzura-t is meg kell említeni, melyben egy pengetős hangszer is nagy szerepet játszik, ami valami borzasztó jó atmoszférát teremt, nagyon ötletes, imádom. Végszóként Oliver Smith érkezik és a Progress, ilyen kaliberű zenéből is lehetne több.

Hát, nem egyszerű mixalbum felett ítéletet hírdetni, van egy két rossz dalválasztás, pár kevésbé emlékezetes darab is, jó zenék is és kiemelkedő alkotások is. Talán az arányokkal van egy kis probléma, utóbbi két kategóriából elviseltem volna mégtöbbet, bár komoly aggodalomra azért így sincs okunk, nem lett ez rossz, csak az idei mixalbum felhozatal után, örültem volna valami különlegesnek.

Kiadó: Anjunabeats
Műfaj: Trance, Progressive, House
Megjelenés: 2012.04.23.

01. Breakfast pres. Keyworth - Splitting
02. Maor Levi - Won’t Say No
03. Tate & Diamond feat. Nicolai - Electrified (Mat Zo remix)
04. Mat Zo - It’s Yours
05. Inpetto - No More Serious Faces
06. Boom Jinx feat. Justine Suissa - Phoenix From The Flames (Maor Levi remix)
07. 3rd Planet - Sevas
08. Norin & Rad - Pistol Whip
09. Super8 - Alba (Maor Levi remix)
10. Bluestone - Namaste
11. Genix - Aura
12. Ost & Meyer - Safari (Maor Levi remix)
13. Kyau & Albert - This Love
14. Parker & Hanson - Afterthought (Heatbeat remix)
15. Breakfast pres. Keyworth - Median (Keyworth remix)

01. Andrew Bayer & Matt Lange feat. Kerry Leva - In And Out Of Phase (Norin & Rad remix) 

02. Mike Koglin vs. Genix - Helion (Norin & Rad remix) 

03. Nitrous Oxide & Dan Stone - Nautica

04. Adam Kancerski - Orion

05. Edu & Cramp - Human Turbines (Beat Service remix) 

06. Ost & Meyer - Antalya 

07. Craig Connelly - Manchester AM (2012 Club mix) 

08. Sunny Lax - Contrast (Nitrous Oxide remix)

09. Nitrous Oxide - Gr8!

10. Ost & Meyer - Scarlet Heaven (Dan Stone remix)
11. Nitrous Oxide & Space RockerZ - Energize
12. Boom Jinx & Daniel Kandi - Azzura
13. Super8 & Tab - Awakenings

14. Nitrous Oxide - Tiburon

15. Cramp - Andromeda

16. Oliver Smith - Progress (Nitrous Oxide remix)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.