Andrew Bayer feat. Molly Bancroft - Keep Your Secrets

A zseniális zenei érzékkel megáldott amerikai fiatalemberről, Andrew Michael Bayer-ről alig pár hete írtunk utoljáta, amikoris cimborájával Matt Lange-val, és az énekesnő Kerry Leva-val kiadták az In And Out Of Phase című dalukat. Most pedig újra őt kell hogy emlegessük, hisz tavaly év végén, az Anjunabeats 9-en debütáló Keep Your Secrets is az ő nevéhez fűződik, ami ma végre külön kislemezként is megjelent.

Andrew tudatosan készült a zenei pályafutásra, hisz tanulmányi is ilyen irányúak voltak, majd 18 éves korában Alan Nimmo-val megalapították a Signalrunners formációt, és rögtön le is szerződtek az Anjunabeats-hez, pár éve pedig már polgári nevén is érkeznek tőle a muzsikák.
A Keep Your Secrets énekesét, Molly Bancroft-ot is már jól ismerhetjük, hisz az évek során bizonyított már a Gabriel & Dresden, Gianluca Motta, Dennis Sheperd és Pulser oldalán is.

Szóval Andrew és Molly most megajándékozott minket első közös szerzeményükkel, a Keep Your Secrets-szel, melyről a közvélemény elég megoszló, sokan a régi G&D zenékhez hasonlítják, de volt aki az Eurythmics féle Sweed Dreams-et hozta fel pédának. Ami viszont biztos, nem egyszerű eset a dal, egy érdekes egyedi hangulat uralkodik rajta, szokatlan lüktető basszusok, majd érkezik egy zongora betét is, de szinte végig a vokálé marad a főszerep, rendkívül fülbemászó.

Az eredeti verzió mellett még két remix-szel is találkozhatunk a kislemezen, az egyiket a magyar duó, a Myon & Shane 54 átiratában hallhatjuk, akik kicsit felturbózták a dalt, na és a tőlük megszokott hangzás is jól érződik. Másik remixerünk pedig egy retrós hangulatú deep house dallamvilággal ruházta fel a nótát, ez utóbbi nem nyert, viszont a két másik verzió nálam nagy népszerűségnek örvend.

Kiadó: Anjunabeats
Műfaj: Trance, Progressive
Megjelenés: 2012.04.23.

01. Andrew Bayer feat. Molly Bancroft - Keep Your Secrets (Original mix)
02. Andrew Bayer feat. Molly Bancroft - Keep Your Secrets (Myon & Shane 54 Summer Of Love mix)
03. Andrew Bayer feat. Molly Bancroft - Keep Your Secrets (Beckwith remix)
04. Andrew Bayer feat. Molly Bancroft - Keep Your Secrets (Radio edit)


 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.