Armin van Buuren pres. Perpetuous Dreamer - The Sound Of Goodbye

Folytatva classic rovatunkat, ezúttal is egy igazi nagy slágert kerestünk elő, poroltuk le, és hallgattuk meg párszor egy kis multidézés erejéig. Ahogy sorozatunk előző darabjait, úgy azthiszem a The Sound Of Goodbye-t sem kell bemutatnom a műfaj rajongóinak, hisz 2001-es megjelenésekor már nagy sláger volt, majd 6 évvel később, az újbóli kiadásakor pedig ismét tarolt. De vajon ismerjük e a dal teljes történetét?

A 90-es évek végén Armin van Buuren megismerkedett Raz Nitzan-nal (remélem a blog olvasóinak már nem kell bemutatnom Raz-t, hisz elég sokat emlegettük már, ő az a fickó akinek a legtöbb nagy slágerhez bizony köze van) akivel elhatározták, hogy az Armin által megszemélyesített Perpetuous Dreamer projekt első szerzeményét, a Future Fun-Land-ot kipofozzák Adrian Broekhuyse-val karöltve, és dobnak hozzá egy vokált.

Raz igényeinek egy előadó által küldött dalszöveg sem felelt meg, így elhatározta, hogy életében először, ő írja a dalszöveget (mára számos vokalistának ő írja a szövegeket).
Énekesként Elles de Graaf szegődött melléjük, akinek óriási ugródeszkaként szolgált karrierjében a The Sound Of Goodbye, melyet kimért hűvös hátborzonatóan jó hangulat, és egy energikus érzelmes vokál jellemez, ami a kiállásnál teljesedik ki igazán.

A dal számos verzióban, remixben megjelent, Armin-tól elkezdve, az Above & Beyond-on keresztül, Nic Chagall-ig jópár producer kezelésbe vette a The Sound Of Goodbye-t, hol több, hol kevesebb sikerrel. 2007-ben aztán Armin újra kiadatta, ám ezúttal csak saját nevén, a Perpetuous Dreamer név elhagyásával. A nóta valószínüleg a legtöbb trance rajongó gyűjteményében ott lapul, és mára bizton állíthatom (nem csak kora miatt), hogy joggal kiérdemelte a classic jelzőt.

Kiadó: Armind
Műfaj: Trance
Megjelenés: 2001

01. Armin van Buuren pres. Perpetuous Dreamer - The Sound Of Goodbye (Armin's Tribal Feel edit)
02. Armin van Buuren pres. Perpetuous Dreamer - The Sound Of Goodbye (Above & Beyond Radio edit)
03. Armin van Buuren pres. Perpetuous Dreamer - The Sound Of Goodbye (Armin's Tribal Feel mix)
04. Armin van Buuren pres. Perpetuous Dreamer - The Sound Of Goodbye (Above & Beyond remix)
05. Armin van Buuren pres. Perpetuous Dreamer - The Sound Of Goodbye (Armin's Tribal Feel dub)
06. Armin van Buuren pres. Perpetuous Dreamer - The Sound Of Goodbye (Armin's Rising Star mix)
07. Armin van Buuren pres. Perpetuous Dreamer - The Sound Of Goodbye (Blank & Jones remix)
08. Armin van Buuren pres. Perpetuous Dreamer - The Sound Of Goodbye (Dajiro's Deep dub)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.