Cerf, Mitiska & Jaren with Rank 1 - Witness

Light The Skies, Saved Again, You Never Said, Man On The Run vagy Beginn You, csak néhány sláger azok közül amit a Matt Cerf, Shawn Mitiska és Jaren Cerf alkotta kis csapat (Cerf, Mitiska & Jaren) a magáénak tudhat. De haladjunk is tovább, Airwave, Such Is Life, Breathing, And Then, vagy L.E.D., igen, ezek már a Benno de Goeij és Piet Bervoets féle Rank 1 formáció sikerszerzeményei. És hogy hol a kapocs a két banda közt?

Nos ez a két zseniális formáció egyesítette erőiket, és a mai nap bemutatták első közös szerzeményüket, mely a Witness címet kapta. A dalon jobbára a trió hangzásvilága érződik, ez érvényesül leginkább, aztán lehet csak Jaren hangja mondatja ezt velem, ami minden slágerük elengedhetetlen kelléke. A Witness hangulatában valamivel melankólikusabbra sikerült mint azt eddig megszokhattuk Cerf-éktől, ugyanakkor egy dallamos, rendkívül érzelmes darab.

A dalhoz két remix is készült, az egyik egy argentin előadó, Thomas Heredia nevéhez fűződik, aki dobta az említett melankólikusságot, és egy nagyon energikus atmoszférával áldotta meg a Witness-t. A másik remixért Chris Reece, egy progresszív house duó felel, akik stílusukhoz híven, house és progresszív jegyekkel vértezték fel a nótát. Továbbá egy acoustic mix is szerepel a lemezen, melyben a főszerepet egy gitár és az énekesnő kapta, egyszerű de nagyszerű.

Már régóta hallani lehet, hogy a Cerf, Mitiska & Jaren formáció szerzői albumon dolgozik, aminek lassan már tényleg itt lenne az ideje, hisz az elmúlt évek során kiadott zenéikből már rég összeállíthattak volna egy nagyon komoly lemezt, ám most úgy néz ki, hogy lassan célba ér a trió, és a Witness már biztos ott lesz a készülőben lévő albumon, melyhez videot is ígértek Jaren-ék.

Kiadó: Armind
Műfaj: Trance
Megjelenés: 2012.03.19.

01. Cerf, Mitiska & Jaren with Rank 1 - Witness (Original Club mix)
02. Cerf, Mitiska & Jaren with Rank 1 - Witness (Thomas Heredia remix)
03. Cerf, Mitiska & Jaren with Rank 1 - Witness (Chris Reece remix)
04. Cerf, Mitiska & Jaren with Rank 1 - Witness (Chris Reece instrumental mix)
05. Cerf, Mitiska & Jaren with Rank 1 - Witness (Radio edit)
06. Cerf, Mitiska & Jaren with Rank 1 - Witness (Thomas Heredia Radio edit)
07. Cerf, Mitiska & Jaren with Rank 1 - Witness (Acoustic mix)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.