Music For Trance People 2.0

Az oldal 2010-es indulása óta rengeteg dolog változott, az első évben szinte csak magamnak irogattam, később aztán akadtak érdeklődők is a bejegyzéseim iránt, így tavaly május óta egy kicsit más stílusban, más formában kerülnek közzétételre az irományok. 
A kezdetekhez képest napjainkban már számos új téma is publikálásra kerül, ilyenek például az interjúk vagy a videoklipek. Alig egy hete pedig a szerkesztőségben is változás következett be, így immáron két fős a Music For Trance People legénysége.

Időről időre a blog külseje is kisebb nagyobb változásokon esik át, december közepe óta pedig azon törtem a fejem, hogyan tehetném mégjobbá, mégszebbé, mégkomolyabbá mindezt. Az ötletek csak gyűltek és gyűltek, melyeket aztán szinte kivétel nélkül sikerült is megvalósítani, így végül egy komolyabb beavatkozáson esett át az oldal külleme és szerkezete.
Nos a végeredmény azt hiszem magáért beszél, legalábbis szeretném ezt hinni, de nézzük is szépen sorba, mi maradt a régi, és mi változott a korábbi sablonhoz képest.

- Az alap színeken továbbra sem voltam hajlandó változtatni, tehát maradt a sötét keret, és a fehér háttér, valamint a fejléctől sem váltunk meg. No és hogy mi az újdonság? Ezeken kívül szinte minden.

- Talán a legszembetűnőbb változás, az az oldal szélessége, ami nagymértékben megnőtt, valamint ami még biztos mindenkinek feltűnik, az a bejegyzések oszlopos elrendezése a főoldalon, melynek köszönhetően a blog egy jóval komolyabb arculatot kapott.
- De maguk a bejegyzések sem maradtak ki a jóból, ezeknek szerkezete ment át alapos változáson, a továbbiakban nagyobb figyelmet szentelünk a tagoltságra, és így könnyebben átlátható lesz minden.

- A menüsoron is végbement egy kisebb ráncfelvarrás, ennek köszönhetően a videoklipek és az interjúk mégkönyebben elérhetőek lettek, valamint az egyebek menüpont alá került egy trance névvel fémjelzett pont, ahova magáról a műfajról szóló cikkek kerülnek majd.

- A fejléc alóli diavetítőtől búcsut vettünk, melynek igazából semmiféle funkciója, feladata nem volt, csupán jól nézett ki, és elmondhattuk magunkról hogy ilyenünk is van.
- Az oldalsávon is számos átalakítás történt, és valószínüleg még történni is fog a közeljövőben.

Nagyjából ennyi lenne a rövid összefoglalója mindannak a változásnak, újításnak ami végbement a blogon. Mit mondhatnék még, én nagyon remélem, hogy mindenkinek elnyeri tetszését az új külső.

További jó böngészést mindenkinek!

Web / E-mail / Twitter / Facebook


1 hozzászólás:

Névtelen írta...

Jók lettek a változások.

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.