Allure - I Am

A 2011-es év sok meglepetést tartogatott a korábban Tiesto által fémjelzett Allure projekt szempontjából, kezdve a nagy visszatéréssel, majd az azt követő megdöbbentő hírrel, miszerint Tijs átadja a stafétabotot egy fiatal kollégájának, David van den Hurk-nak Allure ügyben. Azért akadtak jó dolgok is, ezek közé tartozott maga a szerzői album, no meg a múlt év egyik legnagyobb instrumentál szerzeménye, az I Am.

A Jes féle Show Me The Way és a Christian Burns által felénekelt On The Wire után, ma az I Am is megjelenésre került végre. Egy óriási progresszív muzsikáról van szó, amin tech-es jegyek is visszaköszönnek, mesterien építkezik, bontakozik ki, majd a tetőponthoz érve egy dicsőséges himnusszá növi ki magát. Egy rendkívül energikus, erőteljes darab, ami a legnagyobb partikban is gond nélkül megállja a helyét.

Két remix-et is kaptunk, nem is akármilyen nevektől, ugyanis Bart Claessen és Sied van Riel is kezelésbe vette az I Am-et. Előbbi verziója egész betegesre sikeredett, ám hála égnek a főmotívum szinte érintetlen maradt, míg utóbbi csak kisebb finomításokat eszközölt a számon.
Nálam továbbra is az eredeti verzió a favorit, de Sied remix-ét is bátran merem ajánlani, aki viszont vevő a gyógyszerelgurulósabb zenékre, annak Bart lesz a befutó.

Kiadó: Magik Muzik
Műfaj: Trance, Progressive
Megjelenés: 2012.02.20.

01. Allure - I Am (Extended mix)
02. Allure - I Am (Bart Claessen remix)
03. Allure - I Am (Sied van Riel remix)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.