Matt Darey feat. Leah - Hold Your Breath

Kevés olyan előadó van, aki 10, 15, vagy esetünkben közel 20 éves zenei múltra tekinthet vissza, de szerzői albumot még egyet sem sikerült összehoznia. Gondolok itt most például Matthew Jonathan Darey-re, aki olyan slágerekkel büszkélkedhet mint a Beautiful, a Turn It Around, a See The Sun, vagy a Black Flowers, ám nagylemez még mindig sehol.

De Matt-tet sem lehet már sokáig felhozni példának, hisz idén végre megörvendezteti rajongóit első szerzői albumával, melyről elöljáróba ma megérkezett a Hold You Breath, amit egy kis ízelítőnek szánt az Armada-hoz frissen szerződött előadó. A dalban Leah (Gita Lake, Nastalah, Alanah, kinek hogy szimpatikusabb) énekel, a tőle megszokott minőségben és érzelemmel.

Az eredeti verzió szép, de nekem hiányzik belőle egy kis spiritusz, de Tom Lue remixénél sincs ez másképp, hiába a kis zongorajáték.
De hála égnek készült még két remix, mindkettő progisabb alapokra épül és nálam nagy sikert arattak, az egyik David Forbes nevéhez, a másik pedig a 2011-es év egyik nagy felfedezettje, Khomha nevéhez fűződik. Egy szerethető, fülbemászó kis darab.

Kiadó: S107
Műfaj: Trance, Progressive
Megjelenés: 2012.01.02.

01. Matt Darey feat. Leah - Hold Your Breath (Khomha remix)
02. Matt Darey feat. Leah - Hold Your Breath (Khomha Airplay mix)
03. Matt Darey feat. Leah - Hold Your Breath (David Forbes remix)
04. Matt Darey feat. Leah - Hold Your Breath (David Forbes Airplay mix)
05. Matt Darey feat. Leah - Hold Your Breath (Tom Lue remix)
06. Matt Darey feat. Leah - Hold Your Breath (Tom Lue Radio edit)
07. Matt Darey feat. Leah - Hold Your Breath (Original mix)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.