Elválnak Ernesto és Bastian útjai

Tíz év hosszú idő, és a holland dj producer páros, Ernesto vs. Bastian rengeteg tapasztalattal és tudással gyarapodott ezalatt az idő alatt, amit most Ernesto másképp is kamatoztatni szeretne, ennek érdekében pedig elhagyja társát.

A két úriember Ernesto van der Meij (Ernesto), aki főleg a csapat dj feladatait látja el, és Edwin Koelewijn (Bastian), akire a produceri munkálatok java hárult, 2001 óta dolgoznak együtt, olyan slágerek fűződnek a nevükhöz mint a Who's The Starter, a Stranger In Paradise, a Bonanza, az Every Inch A King, a mára klasszikusnak számító Dark Side Of The Moon, vagy a 2008-as TE himnusz, a Thrill.

2008-ban még egy szerzői album is megjelent, az Authenticity, amiről a kritikusok többsége is elismerően nyilatkozott. Ám ez a zseniális együttműködés a végéhez közeleg.
Ernesto tegnap bejelentette, hogy hamarosan elhagyja a Bastian-nal közös projektjüket, valamint elmesélte mi áll ennek hátterében, és mit várhatunk tőle a jövőben.
Nehéz döntés volt, de végül a megérzéseimre hagyatkoztam. Az utolsó fellépésünk 2012 február 4-én Amszterdamba, a Trance Nation-ön lesz, de én szóló elóadóként továbbra is aktív leszek.
Ernesto a jövőben egy frissen alapult ügynökségnek, a Future Focus-nak szenteli idejét és energiáját, ahol kisebb nagyobb, ismert és kevésbé ismert előadónak egyengeti majd a karrierjét.
Olyan művészeknek segédkezik majd mint a Tenishia, Alex Fisher, Mark Sixma, Aerofil, Fabio XB vagy a Walsh & McAuley. De mint mondta, dj-ként továbbra is aktív marad.
Még mindig szeretem a dj-zést és az utazást, de szeretném megosztani az ismereteimet és tapasztalataimat az új tehetségek.
Hát remélem, hogy miután különválnak a páros útjai, Ernesto tényleg kihozza a maximumot a felsorolt előadókból, és ezáltal is kárpótolja az Ernesto vs. Bastian rajongókat.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.