Cosmic Gate feat. Emma Hewitt -
 Be Your Sound

A 2009-es Sign Of The Times után, a Nic Chagall és Bossi által fémjelzett Cosmic Gate duó, idén újabb szerzői albummal rukkol elő, mely a Wake Your Mind címet viseli majd. Az albumról korábban már napvilágot látott a Barra, és a The Theme, ami egy feldolgozás volt, a mai nap pedig megérkezett a Be Your Sound is. 

A dalban ezúttal is az ausztrál énekesnő Emma Hewitt vokálozik, akárcsak a 2009-es nagy slágerükbe, a Not Enough Time-ba. Negatívumként fel lehet róni, hogy a páros hangzásvilágát tekintve sokat nem lépett előre, amit valahol azért megértek, hisz mi okuk lett volna eltérni a már jólbevált receptől.
Az említett két dal nagyon hasonló, mind atmoszférájában, mind minőségében is elődjére hajaz a Be Your Sound, egy remek felemelő, eufórikus dal született, ami Emma-nak köszönhetően ezúttal is egy gyönyörű vokállal párosult.
Két remix is szerepel a kislemezen, az egyik Tristan Garner, a másik Orjan Nilsen nevéhez fűződik, de nálam egyik sem nyert. A srácok Emma-val rögtön két számot is irattak a jövő héten érkező albumukra, így a Be Your Sound mellett még a Calm Down-ban is hallhatjuk őt énekelni.

Kiadó: Black Hole
Műfaj: Trance
Megjelenés: 2011.10.19.

01. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt - Be Your Sound (Extended mix)
02. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt - Be Your Sound (Tristan Garner remix)
03. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt - Be Your Sound (Orjan Nilsen remix)
04. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt - Be Your Sound (Radio edit)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.