Cerf, Mitiska & Jaren

A Matthew Cerf, Shawn Mitiska és Jaren Cerf alkotta Cerf, Mitiska & Jaren trió nevével először 2007-ben találkozhattunk a Light The Skies című óriási slágerük kapcsán. A csapat oszlopos tagja, a francia kanadai származású dj producer Matt, kinek zenei múltja egészen az ezredfordulóig nyúlik vissza, ekkor kezdett el a zenével komolyabb szinten is foglalkozni, majd 2004-ben találkozott Shawn-nal, akivel közös munkájuk során készítettek pár remixet is. 

Az igazi fordulat 2004-ben jött, amikor Matt megismerkedett későbbi feleségével és kolléganőjével Jaren-nel, akivel gyorsan meg is alapult a ma ismert népszerű formáció. 
Első közös slágerük 2007-ben érkezett, ez volt a már említett Light The Skies, ami többek közt Armin 2007-es ASOT-ján is a húzózenék közé tartozott. Az év hátralévő részét sem lazsálta el a trió, a következő munkáik a Saved Again, a Down To You, a Let Me Breathe és a Me & You volt.

2008-ban jött a folytatás a You Never Said-el, amit a Dash Berlin formációnak is elnyerte a tetszését, és egy remix is készült hozzá. Rá egy évre pedig egy közös produkció is született a két csapat által, ami a Man On The Run címet viselte, a dal az akkoriban megjelent legtöbb mixalbumon szerepelt.

A következő nagy dobásukra az év végéig várni kellett, ekkor jelent meg Armin Universal Religion 4-es albuma, amin szerepelt a trió vadonatúj száma, a Beginn You is. Közel egy éves böjtölés után, 2011 elején egy újabb dallal lepték meg rajongóikat, névszerint az Another World-del.

A hírek szerint hamarosan sor kerül az első szerzői album bemutatására is, melyenek munkálatait 2011-ben kezdték meg. A lemezen az Around The World és a frissen megjelent Witness is szerepelni fog, melyet a Rank 1 formációval közösen alkottak.

A trió tagja eközben szóló karrierjükre is nagy hangsúlyt fektettek, Matt és Shawn folyamatosan dj-skednek és producerkednek, Jaren pedig több neves előadóval is jegyez már közös számot, valamint egy szóló albuma is megjelent még 2008-ban.
A Cerf, Mitiska & Jaren formáció viszonylag kevés, ám annál minőségibb slágerekkel rengeteg rajongóra tettek szert az évek folyamán, és komoly nyomot hagytak maguk után a szcénában.



Cerf, Mitiska & Jaren website / Cerf, Mitiska & Jaren facebook


 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.