Above & Beyond feat. Zoe Johnston - You Got To Go (Video)

Bevallom az angol trió Group Therapy albuma a mai napig nem tudott meggyőzni, valószínűleg bennem van a hiba, hisz rengeteg pozitív kritikát olvasni a lemezzel kapcsolatba, én mégism az elégedetlenek kis táborába tartozok. Az albumról eddig 2 szám, a Sun & Moon és a Thing Called Love jelent meg kislemez formájában, és videoklip is készült hozzájuk, egy hónap múlva, egész pontosan október 2-án pedig érkezik a harmadik single, ami a Zoe Johnston által felénekelt You Got To Go-ból készül. 

A remixekért többek közt a Kyau & Albert páros, valamint maguk Jono-ék felelnek, de az említett két remixből készül egy rövid egyveleg is, amihez a most megjelent videoklipet is forgatták.
Eredetileg Shah Hide U-járól akartam pár szót szólni, de amikor végignéztem ezt, nem volt kérdés melyik kerül ki az oldalra.

Ezúttal is egy minőségi, szép képi világgal megáldott klip készült a srácok dalához. Nagyon pozitív a You Got To Go mondanivalója, az álmokról és azok megvalósításáról szól.
Egy 5 fős baráti társaság hajnalban elindul egy hippi kisbusszal, majd betérnek reggelizni valahova, ahol épp az A&B trió is étkezik. Folytatódik az utazás egész a tengerpartig, ahol aztán a naplemente is éri őket, az utolsó jelenet az egyik srácról szól, aki beleugrik egy magas szikláról a tengerbe, és ezáltal mintha egy álma válna valóra.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.