Ferry Corsten - Check It Out (Video)

Az elektronikus zene egyik legnagyobb alakja, a holland dj producer Ferry Corsten hamarosan új nagylemezzel rukkol elő, mellyel kapcsolatban szépen lassan csurdogálnak az információk, és a hírek szerint Armin van Buuren-nel is készít közös zenét. Újabban nem nagyon követem a Ferry-vel történteket, az utólsó pár száma valahogy nem győzött meg. Áprilisban érkezett a Feel It, és most július végén egy újabb szerzeménye került kiadásra, a Check It Out személyében, de sajnos egyikre sem mondanám azt hogy ízig vérig trance zene.

Ferry újabban nagyon hajlik az elektrosabb vonalak felé, így a Feel It után a Check It Out-ot is nagy csalódásként éltem meg. Újabban mindenki ezt a Tiesto-s vonalat akarja erőltetni?
A Check It Out-hoz a mai nap be is mutatták a videoklipet, ami a számmal ellentétbe elnyerte a tetszésem. Nincs különösebb sztorija, egy nagy 'ereszd el a hajam' party, táncosokkal. Igazi partyhimnusz kaliberű zene, de nem nekünk trance rajongóknak, Ferry szedd össze magad, tudsz te ennél minőségibb, maradandóbb anyagot is produkálni. A szám engem leginkább a Dakota (Markus Schulz) féle vokálos Sleepswalkers-re emlékeztet, ami valami förtelem.

A Check It Out a szerzői albumon is hallható lesz, ami előreláthatóan valamikor az ősszel érkezik. Most mondhatnám, hogy bízok abban, hogy nem ilyen zenékhez lesz majd szerencsénk, de vajmi kevés esélyt látok arra, hogy ne ezt a vonalat vigye tovább a lemez.


2 hozzászólás:

Névtelen írta...

Arminos zene RIPként már kintvan Brut néven :) jó a blog, így tovább :)

Andsen írta...

Igen, időközben én is összefutottam vele.
Köszönöm szépen :)

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.