Arty - Kate

Az Anjunabeats kiadó és egyben oroszország legújabb csodagyerekének Artem Stolyarov számít, aki rövid idő alatt, dallamos progresszív zenéivel hagyott maga után mély nyomot a műfajban. A fiatal srác, olyan zenéit követően mint a Hope, a The Wall, az Around The World, vagy a Mat Zo-val közös Rebound, most egy újabb remek szerzeménnyel örvendeztette meg rajongóit, mely a Kate címet viseli.

Arty a számot barátnőjéről nevezte el, hisz eredetileg neki íródott, és ő volt az, aki inspirálta emberünket a zeneszerzésben. A Kate egy nagyon pozitív hangulatú instrumentál szörnyeteg, ami akár egy igazi kis nyári himnusszal is felér, igazi örömzenélés az amit hallunk. 
Az eddigiekhez képest még dallamosabb az alap, ami a proresszív, a trance, és a house jegyeivel lett felvértezve, a kiállásnál pedig érkezik egy vidám zongora. 
Érdekessége a számnak, hogy Arty eredetileg nem is tervezte, hogy bármikoris ki lesz adva, hisz tényleg csak barátnője miatt készült, de így utólag azt hiszem mindenki jól járt, hogy végül megjelenésre került.

Kiadó: Anjunabeats
Műfaj: Trance, Progressive, House
Megjelenés: 2011.09.29.

01. Arty - Kate (Radio edit)
02. Arty - Kate (Original mix)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.