Markus Schulz pres. Dakota - Thoughts Become Things II

Szinte napra pontosan két éve, hogy megjelent a Dakota féle Thoughts Become Things album első része, így Markus gondolta, itt az idő a folytatáshoz, és a mai nap folyamán megismerkedhettünk a második résszel is. Az új lemezről elsőként a Sinners-szel találkozhattunk, ami a tipikus Dakota-s vonalat viszi tovább, majd jött a Sleepwalkers, amivel már messze nem voltam megelégedve. 

Az említett két szám mellett még 12-t hallhatunk, melyeknek nagy részét Markus már bemutatta a rádióműsorában is, és már akkor megbizonyosodhattunk arról, hogy ezúttal jóval szélesebb lesz a zenei felhozatal. Markus bátran használta a house-osabb és techno-sabb elemeket is a zenékben, bár így sem mondanám túl változatosnak a hallottakat. 

A számok többsége messze nem sikerült olyan karakteresre mint annó az első résznél, így igazi slágergyanús zenék sem szerepelnek a lemezen. Bár a már tipikusnak mondható Dakota style megmaradt, minőség terén bizony akadnak problémák. 

Sok a könnyen felejthető darab, amik az egyik fülemen be, aztán a másikon ki, viszont van pár kiemelkedő alkotás is, nálam a Sinners-szen kívül még a Gypsy Room, a Katowice, a Suggestion No. 5, és az In A Green Valley ami nyert. Igazából egyik zenére se mondanám azt, hogy ez vagy ez kifejezetten nem tetszik, csak egyes momentumai az albumnak bizony kevésbé emlékezetesek.

Sokallom ezt a 14 számot, a végére kicsit monotonnak és unalmasnak is hat az egész. Ha készül 3. rész is a Thoughts Become Things-ből, akkor remélem Markus előkeresi az első rész receptjét, és aszerint jár el.

Kiadó: Armada
Műfaj: Trance, Progressive
Megjelenés: 2011.07.01.

01. Markus Schulz pres. Dakota - Gypsy Room
02. Markus Schulz pres. Dakota - Red Star
03. Markus Schulz pres. Dakota - Sleepwalkers
04. Markus Schulz pres. Dakota - I’m Where Ot Went Wrong
05. Markus Schulz pres. Dakota - Sinners
06. Markus Schulz pres. Dakota - Terrace 5 A.M.
07. Markus Schulz pres. Dakota - Katowice
08. Markus Schulz pres. Dakota - Tears
09. Markus Schulz pres. Dakota - Suggestion No. 5
10. Markus Schulz pres. Dakota - In A Green Valley
11. Markus Schulz pres. Dakota - Miami
12. Markus Schulz pres. Dakota - Cape Town
13. Markus Schulz pres. Dakota - Saints
14. Markus Schulz pres. Dakota - Apollo


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.