Andain - Promises (Video)

Közel 1 éve írtam arról, hogy az Andain projekt, ami még a kétezres évek elején jött létre egyfajta kísérleti céllal, Josh Gabriel, Mavie Marcos és David Penner által, majd 2002-ben a Summer Calling-gal és 2003-ban a Beautiful Things-szel végleg meghódították az elektronikus zene szerelmeseinek szívét, újra munkának látott, melynek eredménye a hamarosan megjelenő Promises kislemez, ami az év végén érkező szerzői album előhírnöke. 

Érdekes hogy a triónak a két említett számon kívül nincs is más eddig hivatalosan meglejent dala, egyébként napjainkra az Andain két főre fogyatkozott, Josh és Mavie személyében.
Szóval remélhetőleg napokon belül érkezik a harmadik sikervárományos nóta, a Promises, melyet a szemfülesek már közel másfél éve ismerhetnek, hisz Josh egy 2009-es buli alkalmával játszotta a dal egy kezdetleges verzióját.
A számhoz olyan nevek készítik a remixeket mint Marco V, Myon & Shane 54, vagy maga a Gabriel & Dresden duó, de amíg várjuk hogy megjelenjen, itt van nekünk a frissen elkészült videoklip, ami látványvilágában és hangulatában nagyon passzol a számhoz.
Egy hűvös tengerparti video, amiben Mavie és egy zongora kapja a főszerepet, Josh csak elvétve tűnik fel egy egy pillanatra. Imádom a klipet ami egyszerű de nagyszerű, a számot ami zseniális, bár lehet elfogult vagyok, Josh efféle munkái mindig is lenyűgöztek.
 


3 hozzászólás:

Pactolous írta...

Huhúúú!!! Hallottam már különböző verziót ennek a dalnak, de ez... ráadásul ezzel a valóban gyönyörű klippel együtt... távol álljon tőlem a nagy szavak használata, de ez üt! :)

Amúgy akkor ezek szerint a You Once Told Me és a Make Me nem is jelentek meg soha hivatalosan? Vagy azok már nem Andain project-ek voltak?

Andsen írta...

Hát igen, az eddig ismert verziók szinte meg sem közelíti ezt, nálam év végén biztos dobogós.
A Here Is The House G&D Bloom mixlemezén hallható, és a You Once Told Me egy chillout kollekcióban kapott helyet még 2004-ben, de ezen kívül semmi.
Olyan 2004 környékén lehetett hallani először arról hogy nagylemezen dolgoznak, aztán el is tűntek pár évre, jelenleg úgy fest hogy valamikor az év végén érkezik, és remélhetőleg szerepelni fog rajta a Make Me, az Ave Maria, a Get Up, a Time és persze az új készülőben lévő nóták, a Much Too Much, a Turn Up The Sound és ugye a Promises.

Intencity írta...

Már 2005-ben is nagy kedvencem volt a "You Once Told Me" és akartam is tőlük venni egy szerzői albumot, de nem találtam. Ehelyett megvettem Gabriel & Dresden formáció albumát, ami szintén nagyon mély behatást gyakorolt rám. Főleg a "Let Go", illetve "Tracking Treasure Down" szerzemények.
Érdekes, hogy ezek a számok (plusz a Motorcycle számai) mind hasonló mély érzelmi utazást váltanak ki belőlem; azonos módon simogatják a lelkem. :D Kicsit sötétek, de mégis magasztos érzést adnak.
Nem tudok másra gondolni, minthogy Josh Gabriel a "ludas". :)

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.