Roger Shah feat. Moya Brennan - Morning Star

Roger Shah az elmúlt időszakban csak Sunlounger álneve alatt hallatott magáról, ugyanis az ősszel adta ki 3. ilyen típusú albumát a The Beach Side Of Life-ot. De igazából 2008-as Songbook-ja óta nem nagyon jeleskedett saját számok terén, persze mindig akadt egy két újdonság a Magic Island albumán, de valahogy mégsem voltak az igaziak. 

Most úgy tűnik megérte böjtölnünk, Shah hamarosan új stúdióalbummal jelentkezik, melyről most érkezik az első single, a Morning Star személyében. 
Egy érdekes kollaborációnak lehetünk tanúi, Roger azzal a Moya Brennan-nal állt össze, akit még a 90-es évek végén ismerhettünk meg mi trance rajongók Chicane által, a Saltwater című dalban dudolászva, a hölgy egy élő legenda, a legtöbb énekesnő még álmodni sem mer hasonló karrierről. 
A Morning Star egy a Songbook albumot idéző minőségi, igényes, csodaszép szám, és ha a nyáron érkező nagylemezen ehhez hasonló darabokhoz lesz szerencsénk, akkor könnyen lehet hogy nálam ismét Shah nevéhez fűződik majd az év albuma.

Kiadó: Magic Island
Műfaj: Trance
Megjelenés: 2011.05.30.

01. Roger Shah feat. Moya Brennan - Morning Star (Original Club mix)
02. Roger Shah feat. Moya Brennan - Morning Star (Signum remix)
03. Roger Shah feat. Moya Brennan - Morning Star (Pumpin' Island mix)
04. Roger Shah feat. Moya Brennan - Morning Star (Uplifting dub)


1 hozzászólás:

Pactolous írta...

Én drukkolok Shah-nak! Bár számomra voltak a Songbook óta is kiemelkedő nótái, azt én is aláírom, hogy az első Sunlounger lemezt nem tudta felülmúlni a későbbiekkel. Izgatottan várom az új albumot!

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.