M.I.K.E. - Club Elite Sessions 200

Dirk Dierickx, ismertebb nevén Mike Dierickx már igazi öregmotorosnak számít a szakmában, hisz pályafutását a 90-es évek végén kezdte, és azóta is ontja magából a zenéket. Pályafutása kezdetén vette fel a ma ismert M.I.K.E. művésznevet, és 2000 óta polgári nevét is lecserélte Mike-ra. Emellett őt hallhatjuk Push és Plastic Boy alias alatt is. 

Természetesen mint a legtöbb dj-nek neki is van rádióműsora, ami a Club Elite Sessions néven fut. Az első adás még 2005 nyarán ment le, ekkor még nem heti rendszerességgel, így lehet hogy a CES még csak most érte el a 200. epizódot.

Eme jeles alkalomból Mike a megszokott 1 órás műsor helyett egy 4 órás exkluzív adást hozott létre, melyben olyan nevek működtek még közre mixeikkel mint Paul Thomas, Andy Moor, Andrew Bennett és Gareth Emery.

A műsort maga Mike kezdte egy tőle megszokott színvonalú mixel, majd őt követték az említett nevek szépen sorjában. Mike nyitotta a sort, és ő is zárta, egy fantasztikus klasszik mixszel. Nekem ez tetszett a legjobban mindközül, ennek a tracklistje a bejegyzés alján látható is.

Olyan számok szóltak ebben az egy órában mint az Oceanlab első slágere a Clear Blue Water, Delerium Silence-je Tiesto remixében, vagy a Motorcycle trió As The Rush Comes-ja. Olyannyira klasszik mix lett hogy a legkorábbi zene 1993-ból, a legújabb pedig 2003-ból szólt.

M.I.K.E. - Club Elite Sessions 200

01. Drax Ltd II - Amphetamine
02. Humate - Love Stimulation
03. ID
04. Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Tiesto In Search Of Sunrise remix)
05. Above & Beyond pres. OceanLab - Clear Blue Water (Ferry Corsten remix)
06. B.B.E. - 7 Days And One Week
07. Darude - Sandstorm
08. Motorcyle - As The Rush Comes (Gabriel & Dresden Sweeping Strings mix)
09. M.I.K.E. pres. Push - Strange World
10. Ferry Corsten & Vincent de Moor pres. Veracocha - Carte Blanche


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.