In Search Of Sunrise 7 - Kelet dallamai

2008 nyarán érkezett a mára már legendásnak mondható sorozat 7. része, ami egyben az utolsó Tijs által készített darab volt. Ezúttal Ázsiai turnéja ihlette meg Tiesto-t az album elkészítésehez. A mix során emberünk végig hű maradt önmagához, az In Search Of Sunrise albumoknál oly megszokott minőség, igényesség és a már sokat emlegetett exkluzívítás jellemezi az Asia-t is.

Nem úgy mint a legtöbb mixalbumot, ahol összegyűjtik az elmúlt időszak slágereit és csak egyszerűen felpakolják a korongokra. A play gomb lenyomása után azonnal tudatosul az emberben, hogy milyen lemezt is hallgat, a már jólmegszokott csodás intró, ami elrepíti az embert egy kis nyugodt szigetre ismét megvan, és a folytatás mégjobb Andy Duguid Wasted-jével.

Bevallom, sokakkal ellentétben nekem a következő pár szám máig nem tartozik a kedvencek közé, csak az első korong közepétől vagyok újra elégedett a hallottakkal, de onnantól nagyon. Kamui Get Lifted-je majdhogynem az év muzsikája lett nálam 2008-ban, aztán sorba jönnek a nagyobbnál nagyobb kedvencek, Cary Brothers száma Tiesto remixében, Airbase Denial-je és Dokmai dala.

A Kamui és a Dokmai formáció ugyanazon személyektől származik, és mindkettőben közreműködtek a 16 Bit Lolita's srácok. Végszóként pedig a Power Of You érkezik, melyet Tiesto ismét Allure név alatt szerzett, ezúttal Christian Burns vokáljával.

A második lemez ismét egy remek intróval indít, ami megintcsak Tijs nevéhez fűződik, majd ezután progisabb darabok érkeznek, és a vokálos zenék csúnyán a háttérbe szorulnak.
Amit innen kiemelnék az Sied, Carl B, JPL és DJ Eremit száma, valamint Tiesto Driving To Heaven-je Mat Zo hátborzongatóan jó remixében.

Nálam az első cd a nyerő a kisebb nagyobb hiányosságok ellenére is, számomra sokkal barátságosabb lett, és a hangulata is olyan amilyennek egy ISOS albumnak lennie kell.
Mint tudjuk ez volt az utolsó Tiesto által készített In Search Of Sunrise mixlemez, ezután Durand vette át a stafétát, és ezzel lényegében véget is ért a sztori.

Tiesto - In Search Of Sunrise 7 Asia

01. Banyan Tree - Feel The Sun Rise
02. Andy Duguid feat. Leah - Wasted
03. King Unique - Yohkoh (King Unique Original mix)
04. Motorcitysoul - Space Katzle (Jerome Sydenham remix)
05. Three Drives - Feel The Rythmn (Ton TB Dub mix)
06. Rachael Starr - To Forever (Moonbeam remix)
07. Jerry Ropero feat. Cozi - The Storm (Inpetto remix)
08. Kamui - Get Lifted
09. Cary Brothers - Ride (Tiesto remix)
10. Airbase feat. Floria Ambra - Denial
11. Dokmai - Reason To Believe
12. Cressida - 6AM (Kyau & Albert remix)
13. Allure feat. Christian Burns - Power Of You
14. Clouded Leopard - Hua-Hin

01. Steve Forte Rio feat. Jes - Blossom (Lounge mix)
02. Zoo Brazil - Crossroads
03. Beltek - Kenta
04. Sied van Riel - Rush
05. Tiesto - Driving To Heaven (Mat Zo remix)
06. Carl B - Just A Thought
07. Kimito Lopez - Melkweg
08. JPL - Whenever I May Find Her (Joni remix)
09. Estiva vs. Marninx - Casa Grande
10. Existone - Wounded Soul
11. Andry Visior & Kay Stone - Something For Your Mind (Guiseppe Ottaviani remix)
12. Hensha - The Curtain
13. DJ Eremit - Tanz Der Seele (Yomc remix)
14. Manilla Rising - Beyond The Stars


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.