Markus Schulz feat. Jennifer Rene - Not The Same

Lassan egy éve, hogy Markus Schulz kiadta a Do You Dream albumát, melyről már a sokadik szám jelenik meg kislemez formájában, gondolok itt a címadóra a Do You Dream-re, a The New World-re, a Dark Heart Waiting-re, a Perceptionra vagy a legutóbb megjelent Rain-re, így már épp ideje volt, hogy a Not The Same is beálljon a sorba. 

A dalról már nem egyszer kifejtettem a véleményem, ami olyannyira pozitív, hogy tavaly képzeletbeli top 10-es listám első helyét érdemelte ki. 
Markus hangzásvilága és Jennifer Rene hangja remek párosításnak bizonyult. A finom visszafogottan lüktető basszus, és a remek fülbemászó dalszöveg engem könnyedén rabul ejtett. 
A dalhoz két remix is készült, az egyik Carlo Resoort nevéhez, a másik pedig Eelke Kleijn nevéhez fűződik, előbbi egy könnyen felejthető darab, utóbbi viszont már jóval emlékezetesebbre sikerült, de igazából egyik sem ér fel az eredeti verzióval. 
Markus a hírek szerint április elején kiadja a Do You Dream album remixelt verzióját, a nyáron pedig Dakota néven villant újból.

Kiadó: Coldharbour Recordings
Műfaj: Trance, Progressive
Megjelenés: 2011.03.21.

01. Markus Schulz feat. Jennifer Rene - Not The Same (Extended mix)
02. Markus Schulz feat. Jennifer Rene - Not The Same (Carlo Resoort remix)
03. Markus Schulz feat. Jennifer Rene - Not The Same (Eelke Kleijn remix)
04. Markus Schulz feat. Jennifer Rene - Not The Same (Eelke Kleijn dub)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.