Eco

Az 1987-es New Jersey-i születésű Marcello Pacheco, ismertebb nevén Dj Eco, vagy újabban a dj előteg elhagyásával csak simán Eco, egy amerikai fiatalember, aki még csak huszas éveinek elején jár, de már most nagy népszerűségnek örvend sajátos stílusa, hangzásvilága miatt. Hallhatjuk őt még Badlands és Pacheco név alatt is tevékenykedni. 

Már gyermekkora óta érdeklődött a zene iránt, egész fiatalon, mindössze 4 évesen elkezdett zongorázni, majd tizenévesen megismerkedett a műfajjal, és elhatározta hogy saját zenéket készít. Számaiban nagyon mély progresszív dallamokat szólaltat meg, nagyon karakteresek a zenéi.

2007-ben jelent meg első kislemeze, a Light At The End, és alig egy év elteltével már mindenki ismerte a nevét a szcénában, a Tonight Is Forever című számának köszönhetően, melyben Martin Roth is közreműködött. Kis túlzással, nem volt olyan lemezlovas aki ne játszotta volna előszeretettel ezt a számot.

Ezt követően sorra adta ki jobbnál jobb zenéit, 2009-es kislemezei közé tartozik többek közt az American Blues, a Garden State, a Borealis, a Supercollider, és Kids Of New York. A 2010-es éve sem volt rossz, ekkor jelent meg az And We Flew Away, a Staring At The Sea, a People és a Drowning is, hogy csak párat említsek.

Ezek a számok sorra a legnívosabb mixalbumokon kötöttek ki. Szintén 2010-et írtunk mikor elkészült első The Sound Of You(th) névre hallgató poadcast-je, melyből havonta, kéthavonta érkezik egy egy újabb rész.

Eco egyre népszerűbbé vált, és a New York-i klubbok után egyre nagyobb bulikon jelent meg, mára az ASOT party-k elengedhetetlen kelléke lett személye. Rengeteg remix-szel is büszkélkedhet, mesterien ötvözi a számokat saját hangzásvilágával.

A 2011-es évben érkezett a The Light In Your Eyes Went Out, az Over Paper Skies és a Wide Open kislemeze, melyek ízelítők voltak a nyáron megjelent szerzői albumáról, a M(you)sic-ról, mellyel kinőtte magát az ígéretes tehetség kategóriából, és egy szinttel feljebb lépett.



Eco websiteEco twitter / Eco facebook


 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.