Julie Thompson

Julie Thompson a brit énekes és dalszövegíró, polgári nevén Julie Donna Thompson, az elmúlt jópár év alatt rengeteg stílusban kipróbálta magát, és tehetségével, csodálatos hangjával megalapozta hírnevét. Norwich-ben született, és már 14 évesen belekóstolt az éneklésbe, és elkezdett dalokat is írni. 

Julie később Londonba költözött, hogy megvalósítsa álmát, betörjön a zeneiparba. Itt ismerkedett meg James Holden-nel, aki rögtön felfigyelt az énekesnő tehetségére, csodás hangjára, így 2003-ban el is készítették első közös szerzeményüket, a Nothing-ot, melyre szinte minden előadó azonnal lecsapott, és a legnagyobb válogatásokon kapott helyet.

Az évek során készült még pár száma különböző művészekkel, köztük Freestylers-szel, Alan Bremner-rel és James Holden-nel egy újabb szerzemény, a Come To Me. Nem is kellett több, 2006-tól kis túlzással, a dj-k sorba álltak az ajtajánál, hogy legyen olyan kedves felénekelni egy dalt számukra.

Tiesto is felkereste Julie-t, és ennek a megkeresésnek a Do You Feel Me lett a végeredménye. 2008-ban egy újabb közös daluk jelent meg, melyet Tiesto Allure név alatt adott ki, ez volt a Somewhere Inside Of Me.
Ezt a számot Andy Duguid is remixelte, akinek az év folyamán jelent meg debüt albuma, melyen Julie 3 számot is felénekelt, a Falling-ot, a White Sands-et, és Donna művésznév alatt a My Number-t. Utóbbi egy bizonyos Dave Budgen-nel való közös projektnek köszönhető. Ebben az évben még Jonas Steur-ral, és a Signalrunners duóval is kiadott egy egy remek muzsikát.

2009-ben végre beteljesült az álma, szólóalbumot adott ki, ami a Feeling For Corners címet viselte, melyben Andy Duguid producerkedett. 2010-ben ismét Jonas Steur mellett kötött ki, akivel a Cold Winds után egy újabb szerzemény született, a Side By Side. Később az év során még Signum és a Super8 & Tab nagylemezén is szerepelt vendégénekesként.
A következő évben Richard Durand mellett kötött ki, és énekelte fel a Diamonds In The Sky-t. Julie nevét mára a legelismertebb énekesnők közt tartuk számon a műfajban.




 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.