Armin van Buuren

A holland dj producer neve senki számára nem lehet ismeretlen, aki egy kicsit is jártas a trance zenében. Armin 1976 december 25-én született Lieden városában. Már gyerekkorában érdeklődött a zene iránt, példaképe Jean Michel Jarre volt. 

Később elkezdett mixelgetni, majd a 1-2 klubban is megfordult, eközben jogot tanult, és sikeres lediplomázott. Pillanatok alatt ismert, népszerű dj lett produkcióinak, remixeinek köszönhetően. 2001-ben az elsők között indított rádióműsort, ami az A State Of Trance címet kapta.
1996-tól kezdve sorra jelentek meg számai, majd 2003-ban úgy érezte eljött a pillanat, hogy egy szerzői albummal is előálljon, melyet a születési évszámáról nevezett el, ez lett a 76, rajta olyan slágerekkel mint a Burned With Desire, a Communication, a Yet Another Day vagy a Blue Fear.

Két évvel később érkezett a Shivers című albuma, melyen a címadó darab olyan számok szerepeltek még mint a Zocalo, a Who Is Watching és a Serenity. Egy évvel később kiadott egy best of albumot, mely pályafutásának 10 évét ölelte fel, így a 10 Years címet kapta ez a két cd-s válogatás.
2008-ban egy újabb szerzői lemezzel lettünk gazdagabbak, névszerint az Imagine-nel, mely az elődökhöz képest szintén óriási siker lett, köszönhetően olyan zenéknek mint a Going Wrong, az In And Out Of Love, a Fine Without You, vagy az Intricacy. Ennek a lemeznek 2009-ben elkészült a remixed változata is.

A 2010-es évben sor került a 4. nagylemez megjelenésére is, mely a Mirage címet viselte, rajta olyan szerzeményekkel mint a Not Giving Up On Love, I Don't Own You, a Drowning vagy a Feel So Good, majd rá egy évre érkezett a remixed album.
Az évek során olyan előadókkal dolgozott együtt mint a Rank 1, a Gabriel & Dresden, Ferry Corsten, BT, Tiesto, Justine Suissa, Jennifer Rene, Nadia Ali vagy Susana.

Szintén az A State Of Trance címet viseli mixalbum sorozata, mellyel minden évben jelentkezik Armin, akárcsak a Yearmix-szel, valamin másik nagysikerű sorozata az Universal Religion.

2007-ben az a megtiszteltetés érte, hogy a DJ Mag szavatásán az év legjobb dj-jének választották, és ez nem volt másképp 2008-ban, 2009-ben és 2010-ben sem. Rádióműsorát hétről hétre több mint 15 millióan hallgatják világszerte, ami zenéket kiad a kezei közül, rendre a nemzetközi toplisták élén végeznek. Olyan slágerek fűződnek a nevéhez mint a The Sounds Of Goodbye, a Burned With Desire, a Who Is Watching vagy a Going Wrong.



Armin van Buuren website / Armin van Buuren twitter / Armin van Buuren facebook


 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.