Cerf, Mitiska & Jaren with Rank 1 - Witness (Video)

Alig egy hónapja jelent meg a Cerf, Mitiska & Jaren trió Rank 1-el közös Witness című dala, melyet itt a blogon is bemutattunk, mára pedig elkészült hozzá a videoklip is. Korábban már bemutatták a dal akusztik verziójához készült videót, melyben csak az énekesnő, Jaren látható. A mostani klipben is az övé a főszerep, na és egy "megbabonázott" srácé. De nem is mesélnék tovább róla, inkább nézzétek meg a klipet.

Viszont amiről már tényleg érdemes szót ejteni, az a trió hamarosan érkező szerzői albuma, mely a Give Me A Sound címet kapta. A Witness megjelenése után kezdtek csordogálni a hivatalos információk, de már egy ideje hallani lehetett róla, hogy valami készülőben van.

A lemezen összesen 13 dal szerepel majd, köztük pár korábbi nagy sláger is (Beginn You, Man On The Run, Another World), valamint készült közös nóta Chris Jones-szal, Jaren testvérével Josie-val, és Pulser-rel is. A Give Me A Sound-ra még 3 hetet kell várnunk, és természetesen nem marad el majd hozzá az albumajánló sem. De addigis íme az említett klip.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.