Emma Hewitt - Colours

Jes Brieden, Nadia Ali, Susana, Julie Thompson, Betsie Larkin... csak pár név azok az énekesnők közül, akiknek lehetőségük adódott, hogy saját szerzői albumot adjanak ki. Hamarosan hozzájuk csatlakozik Emma Hewitt is, aki korábban már olyan előadók oldalán bizonyított, mint a Dash Berlin, a Cosmic Gate, Gareth Emery, Serge Devant, vagy Chris Lake. 

Az énekesnő idén érkező nagylemezéről elsőként a Colours című dala kerül megjelenésre, ami még az év végén, Armin Universal Religion albumán debütált.
A Colours-hoz Armin és Jerome Isma-Ae is készített egy egy remixet, melyeket dub verzióban is hallhatunk a kislemezen, valamint megkaptuk a dal album és radio verzióját is.

Armin hozta a tőle megszokott minőséget, egy kis trance himnuszt varázsolt az eredetileg nyugisabb lágyabb alapokon nyugvó dalból, míg Jerome egy könnyed prog house oldaláról mutatja be a Colours-t. Azért valljuk be, nem volt nehéz dolguk remixereinknek, hisz Emma egy tiszta, érzelmes, az élő hangszerelésnek köszönhetően pedig egy rendkívül felemelő epikus dalt hozott össze, melyhez egy mesés dalszöveg és vokál párosul.

Kiadó: Armind
Műfaj: Trance
Megjelenés: 2012.01.16.

01. Emma Hewitt - Colours (Album version)
02. Emma Hewitt - Colours (Armin van Buuren remix)
03. Emma Hewitt - Colours (Armin van Buuren dub mix)
04. Emma Hewitt - Colours (Armin van Buuren Radio edit)
05. Emma Hewitt - Colours (Jerome Isma-Ae remix)
06. Emma Hewitt - Colours (Jerome Isma-Ae Dub mix)


2 hozzászólás:

Névtelen írta...

Kijött a Colours videoja. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=xvO3UkXP4Bk

have fun!

D.

Andsen írta...

Roppant korrekt video, meg is hozta a kedvem egy kis írkáláshoz :)

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.