ATB feat. Jansoon - Move On (Video)

André Tanneberger azaz ATB, április végén adta ki 8. nagylemezét, ami a Distant Earth címet viselte. Az albumról szép lassan jelennek meg a dalok kislemez formájába, és videoklipek is készülgetnek, elsőként a Jansoon féle Gold-hoz, majd a Dash Berlin-nel közös Apollo Road-hoz lett bemutatva a klip, most pedig a Move On lett megfilmesítve. 

A video ATB egy Las Vegas-i napját kívánja bemutatni, felkel, majd a reggeli tennivalókat letudva elindul a városba barátnőjével. Kocsikáznak, vásárolgatnak, kajálgatnak, majd ahogy leszáll az este André-ék betérnek egy hotelba, ahol kis készülődés után indulhat is a buli.
Szerintem egy nagyon igényes kis video készült a Move On-hoz, ami az album legjobbjai közé tartozik, és ebben a dalban is, akárcsak a Gold-ban, Jansoon volt aki közreműködött, kinek személye nem mást takar mint magát Jan Loechel-t, aki olyan ATB slágerhez adta hangját az évek során, mint a Believe In Me, a Feel Alive, a Summer Rain vagy a What About Us.

Hogy kislemez érkezik e, azt egyenlőre nem tudni, de most ez nem is olyan fontos. Viszont azt már sokkal érdemesebbnek tartom megemlíteni, hogy a hírek szerint szeptember közepén érkezik a Distant Earth remixed verziója, melyen többek közt Mike Foyle remixe is hallható lesz, ami a Kate Louise Smith féle Where You Are-hoz készült. Érdekes, hisz ATB korábbi albumaihoz eddig még sosem készült remixed verzió, minden esetre én kíváncsian várom milyen átértelmezéseket hallhatunk majd.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.