Érkezik az új Shah album

A baleár zene atyja, az utánozhatatlan szintiszólók mestere, a tengerparti hangulat megidézője, a Sunlounger művésznév alatt megbújó Roger Shah, kinek neve garancia a minőségre, hamarosan új nagylemezzel jelentkezik. Kicsit felejtsük el a Sunlounger albumokat, és csak a Songbook-ra, valamint a közelgő Openminded-re koncentráljuk. 

Szerintem a Songbook az a lemez, amire minden igényes zenekedvelő boldogan emlékszik vissza, merem remélni, hogy az új anyag is hasonló kaliberű zenékből áll majd.
Ezúttal is 14 számot kapunk majd, a bónusz dallal együtt 15-öt, ám most 3 instrumentál szerzeményt is hallhatunk majd, melyek közül az egyik az album címadója, míg a másik kettőben a Magic Island albumokról már jól ismert producerek működtek közre, névszerint Nuera és Kim Svard.

Annó Shah által ismerhettük meg Adrina Thorpe, Chris Jones, Inger Hansen és Lorilee hangját is, tőlük ezúttal sem vált meg. Átfutva a tracklistet, érdekes nevekkel találkozhatunk még, elsőként Moya Brennan-t emelném ki, őt a Morning Star című számban hallhatjuk majd, melyről korábban már írtam.

Aztán itt van nekünk Sian Kosheen, a Kosheen formáció énekesnője, aki rögtön három számban is vokálozik, melyek közül az egyik a Hide U, ami eredetileg egy Kosheen szám, amit most Shah feldolgozott. Salma Ros és Ira Losco nevével is találkozhatunk, előbbi az Armada énekes tehetségkutató versenyén tűnt fel, míg utóbbit Shah fedezte fel magának, a hölgy egyik száma korábban szerepelt a Magic Island album 2. részén is.

Végül pedig Carla Werner-t említeném meg, aki a valaha volt legnagyobb Paul Oakenfold dalt énekelte fel, a Southern Sun-t. Azt hiszem az itt leírtak mind garancia a minőségre, és bár nem mernék nagy jóslatokba belemenni, mert az eddigi előzetesek a Morning Star-on kívűl valahogy nem győztek meg, mégis bízom benne, hogy az év egyik legemlékezetesebb vokál albumát kapjuk meg másfél hét múlva.

Roger Shah - Openminded!?

01. Roger Shah - Openminded!?
02. Roger Shah feat. Moya Brennan - Morning Star
03. Roger Shah feat. Sian Kosheen - Hide U
04. Roger Shah feat. Chris Jones - Obsession
05. Roger Shah feat. Carla Werner - One Love
06. Roger Shah feat. Salma Ros - Porque
07. Roger Shah with Nuera - Guess
08. Roger Shah feat. Sian Kosheen - In The Light
09. Roger Shah feat. Inger Hansen - Dance With Me
10. Roger Shah feat. Lorilee - When The World’s Asleep
11. Roger Shah feat. Ira Losco - Save It All Today
12. Roger Shah feat. Sian Kosheen - Shine
13. Roger Shah feat. Adrina Thorpe - Island
14. Roger Shah with Kim Svard - Symbiosis
15. Roger Shah feat. Chris Jones - Summer Days (Bonus Track)


1 hozzászólás:

solyomr írta...

nagyon kíváncsi leszek, Shah remek producer

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.