Andain - Promises

Nem is tudom mikor vártam utoljára ennyire egy kislemezt, mint a most megjelent Promises-t az Andain-tól. 2009-ben jártuk mikoris először hallottam a dalt, Josh Gabriel játszotta a Brownswille-i Karma clubban, és szerencsére meg lett örökítve videó formájában. 

Így közel másfél, két éve vártam ezt a pillanatot, remélve hogy a számok között ez a verzió is felcsendül majd. Ám legnagyobb bánatomra, az említett 2009-es videón szereplő verzió, ami állítólag Josh remixe, nem szerepel a kislemezen, ugyanis tavaly ősszel emberünk lakásán tűz ütött ki, és többek közt ez is odaveszett. 
Ahogy annó a Beautiful Things-ből, úgy a Promises-ből is több kislemez fog megjelenni, az első körben a Gabriel & Dresden, Myon & Shane 54, Nitrous Oxide, és a dubstep szerelmeseinek Secret Panda Society remixét szabadítják fel, majd a hónap folyamán érkezik még Marco V, Richard Durand, David Call és a többi remix. 
Számomra az idei év egyik legkiemelkedőbb alkotása ez a szám, bár még mindig nem kaptuk meg a várva várt original verziót.

Kiadó: Black Hole
Műfaj: Trance
Megjelenés: 2011.06.06.

01. Andain - Promises (Gabriel & Dresden remix)
02. Andain - Promises (Myon & Shane 54 Summer Of Love mix)
03. Andain - Promises (Myon & Shane 54 Summer Of Love Intro mix)
04. Andain - Promises (Nitrous Oxide remix)
05. Andain - Promises (Secret Panda Society remix)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.