Csók a múltból

Az idei év a nagy visszatérések éve lehet, hisz Josh Gabriel és Dave Dresden ismét egymásra talált, az Andain projekt is újra munkának látott, így hamarosan albumot adnak ki, és nagyon úgy tűnik hogy az Allure névről ismét hallhatunk majd. 

Gondolom senkinek nem mondok azzal újdonságot, hogy Allure név alatt maga Tiesto tevékenykedik, aki már a 90-es években keményen űzte az ipart. Olyan kislemezek jelentek meg Allure néven mint a We Ran At Dawn, a No More Tears, vagy a The Loves We Lost amik egytől egyig a műfaj meghatározó darabjai lettek.

Pár év kihagyás után érkezett a Somewhere Inside Julie Thompson-nal, és a Power Of You Christian Burns-szel. Zenéinek eszméletlen jó atmoszférájuk, hangulatuk volt, és mindvégig minőségiek voltak. Aztán Tijs gondolt egyet és búcsut intett a trance-nek, majd elektrósabb vizekre evezett, rajongótáborát egycsapásra lecserélte. Így az Allure név is bekerült a fiók mélyére.

A napokban viszont érkezett a hír, úton az Allure album, aminek az anyagán Tiesto már a Kaleidoscope után elkezdett dolgozni. A lemez címe Kiss From The Past lesz, ami némi reménykedésre ad okot.

Tijs elárult pár nevet is akiket biztosan viszont hallhatunk majd, ilyen például Jes akivel már több slágert is készített, Christian Burns akit a Power Of You-ban és az In The Dark-ban is hallhatunk, továbbá Emma Hewitt, Jeza és Kate Miles. Sajnos a Somewhere Inside és a Power Of You nem szerepel majd a tracklisben, hisz kizárólag vadonatúj zenékről van szó.

Időközben egy két hanganyag is kikerült, amik elég bíztatóak, én merem remélni hogy a nyáron Tiesto, egy az Allure névhez méltó albummal lepi meg régi rajongóit.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.