Armin van Buuren feat. Laura V - Drowning (Video)

Armin van Buuren tavaly szeptemberben adta ki Mirage című nagylemezét, amiről igencsak megoszlott a közvélemény. Tény hogy a lemez messze nem egy színtiszta trance anyagot hordoz, és rengeteg kivetnivaló akad a hallottakkal kapcsolatban, de a fanok imádták, és ez elég is volt Armin-nak. 

Elsőként a Full Focus jelent meg, ami a Gaia-s hangzásvilágot vitte tovább, több kevesebb sikerrel, majd később a Not Giving Up On Love érkezett Sophie Ellis Bextor vokáljával, és végül a Christian Burns féle This Light Between Us-t adta ki kislemez formájában Armin.
Természetesen az imént felsorolt számok mindegyikéhez videoklip is készült. A napokban pedig a Drowning című dal is beállt az előbbiek sorába, melyhez ezúttal egy fiatal brit énekesnő, Laura Vasiliou adta hangját. Maga a szám túl populáris lett, és még jóindulattal sem nevezhető trance-nek. Én simán eltudom képzelni hogy a közeljövőben hallhatjuk majd a rádióban és a tv-ben egyaránt.
A videoklip meglepően jól sikerült, tetszik a képi világa, ahhoz képest hogy az Armada az utóbbi időben igencsak leadott a színvonalból, bár lehet valakinek jobban tetszenek a bulikból összevágott videok, én már untam azokat.


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.