Új Durand nagylemez a láthatáron

Richard Durand a holland dj producer az elmúlt 2 évben rengeteget tett le az asztalra, kezdve ott hogy kiadta 2009-ben első szerzői albumát az Always The Sun-t, majd kezelésbe vette az In Search Of Sunrise sorozatot és rádióműsort is indított, eközben folyamatosan adta ki új szerzeményeit. 

Most ismét nagy durranásra készül, az elmúlt időszakban sok időt töltött stúdiójában, hisz második nagylemezén dolgozik, mely a Wide Awake címet viseli majd, és március közepén érkezik.
Az album összesen 17 számot tartalmaz majd, igaz ezek közül már több is napvilágot látott az elmúlt időszakban, ilyen például a Dryland, a Tiger’s Apology, a Christian Burns féle förtelem a Night And Day személyében, és a tavalyi év nagy durranása, a N.Y.C. Jes vokáljával. Pár hete pedig megérkezett az album címadója a Wide Awake személyében, melyhez Ellie Lawson adta hangját.

A többi számról így hallatlanba nem nyilatkoznék, azt meghagyom márciusra, de érdekességként megjegyezném, hogy hallhatunk majd egy új Andain számot is, melyet Durand remixelt.
Ismét az instrumentál darabok kerülnek előtérbe, ami Durand-nál egyáltalán nem meglepő, én bízok benne, hogy ismét lesz szerencsénk egy két hatalmas klubhimnuszhoz, amolyan Into Something féle muzsikákhoz.

A Wide Awake emberünk zenei palettájának körét hivatott bővíteni, így valószínűleg nagyon sokrétű anyaggal lesz dolgunk. Annó az Always The Sun nagyon felemás érzéseket keltett bennem, nem voltam teljesen elégedett vele, úgyhogy most kíváncsian várom mit is hozott össze második nekifutásra a holland úriember.

Richard Durand - Wide Awake

01. Richard Durand - Burning Piano
02. Richard Durand - Clear Blue Sky
03. Richard Durand feat. Ellie Lawseon - Wide Awake
04. Richard Durand - Airwell
05. Richard Durand feat. Kash - Explode
06. Richard Durand - Frozen Dreams
07. Andain - Everything From Me (Richard Durand remix)
08. Richard Durand - Dryland
09. Richard Durand feat. Christian Burns - Night And Day
10. Richard Durand - Robotic
11. Richard Durand feat. Jes - N.Y.C.
12. Richard Durand - Tiger’s Apology
13. Richard Durand - Open Range
14. Richard Durand - Real Deal
15. Richard Durand vs. Alex O’Rion - Crystal
16. Richard Durand - Incredible Music
17. Richard Durand - Disturbed


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.