Leon Bolier - Phantasma

A holland dj producer, Leon Bolier második albuma jelent meg augusztus végén. 2008-ban volt szerencsénk a Pictures-hez, mely sokban hasonlít a most megjelent Phantasma-hoz. Nem sokan készítenek 2 cd-s szerzői albumot rajta kívül, ismét az instrumentális darabok kerültek előtérbe, de ez nála egyáltalán nem meglepő, ritkán készít vokálos darabot. 

A lemez a That Morning című számával indul, majd ezt a Dark Star követi, mindkettőt ismerhetjük már egy ideje. Aztán érkezik a By Your Side Fisher vokáljával, e szám hallatán elgondolkoztam, hogy Leon-nak bizony csak erőltetni kéne ezeket az énekes darabokat, mert nagyon jól sikerült. 
A továbbiakban még hallhatjuk a Schossow féle 2099-et, és Shah-val közös Eden-jét is, de ezek sem ujdonságok. Talán még az Off Road ami említésre méltő az első cd-ről, de az említett számoktól eltekintve, nekem kicsit egyhagúnak, szürkének tűnik az első korong.

A második cd a The Attic-kal indít, ami remek felvezetése a Shimamoto-nak, melyet szintén jól ismerhetünk már. Újabb vokálos dal érkezik, a Sweetest Lie, melyhez egy ausztrál énekesnő, Alana Aldea adta hangját, a szám kicsit kilóg a sorból, ugyanis kapott egy kis gitár aláfestést, mellyel együtt egy kis baleár érzést is kap a dal. Aztán ott van még Leon egyik felfedezettje, Marieke de Kruiff, akit mindenképp megemlítenék, 2 számban is énekel, mindkettő előtt le a kalappal.

Az album minden egyes darabján jól érződik a holland úriember hangzásvilága, de be kell hogy valljam, engem Leon munkássága valamiért sosem tudott igazán lenyűgözni, valamiért kicsit idegen számomra az amit ő képvisel. Mégis azt mondom, hallgassa meg mindenki, mert rengeteg a pozitív visszajelzés.

Kiadó: Spinnin
Műfaj: Trance
Megjelenés: 2010.08.31.

01. Leon Bolier - That Morning (Album mix)
02. Leon Bolier vs. Sied van Riel - Dark Star
03. Leon Bolier feat. Fisher - By Your Side (I Will Be There)
04. Leon Bolier - Don't Be Afraid
05. Leon Bolier - Highland Walk 
06. Leon Bolier - War Of The Worlds
07. Leon Bolier & Marcus Schossow - 2099
08. Leon Bolier vs. Joint Operations Centre - Off Road
09. Leon Bolier feat. Marieke de Kruijff - Substitute
10. Leon Bolier - Avalanche
11. Leon Bolier vs. Roger Shah - Eden
12. Leon Bolier - Butterfly

01. Leon Bolier - The Attic
02. Leon Bolier - Shimamoto
03. Leon Bolier vs. W&W - Saturn
04. Leon Bolier feat. Alana Aldea - Sweetest Lie
05. Leon Bolier - I Close My Eyes
06. Leon Bolier - Creek
07. Leon Bolier - Assembly Line
08. Leon Bolier feat. Marieke de Kruijff - Irresistible
09. Leon Bolier vs. Joop - Fly Back To Her
10. Leon Bolier - The Knights Approach
11. Leon Bolier - Icarus
12. Leon Bolier - A New Dawn


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.