Chicane - Giants

Chicane, polgári nevén Nick Bracegirdle pályafutása a 90-es évek közepén kezdődött, és a 96-ban megjelent Offshore című dala kirobbanó sikert hozott számára. Olyan nagy zenéket köszönhetünk még neki mint a Saltwater, a Don't Give Up, a Daylight, a Bruised Water, vagy épp a tavaly megjelent Poppiholla, de még hosszú a lista. 

Most pedig megjelent 4. művészlemeze a Giants, plusz 2008-ban volt egy Best Of albuma is. Ahogy lenyomjuk a play gombot, egy kellemes intro féleséggel találkozunk, ez a Barefoot, mely egy csodálatos kis szigetre varázsolja az embert a hangulatával. 

Aztán jön a Middledistancerunner Adam Young vokáljával, mely 2 verzióban is felkerült a lemezre, nekem talán ez a dal tetszik a legjobban, de a többi is nagyon jó lett.
Ezután még találkozhatunk az album címadójával, a már említett Poppiholla-val, ami légies fülbemászó zongorajátékával tarolt, valamint ittvan még a tavaly év végén megjelent Hiding All The Stars is.

Chicane stilusát nemnagyon lehet körülírni, sajátos hangzásvilágával szerettette meg magát rajongóival, és ez a Gints-on is visszaköszön. A nyár egyik legkellemesebb meglepetése számomra ez az album.

Kiadó: Armada
Műfaj: Trance, House
Megjelenés: 2010.08.02.

01. Chicane - Barefoot
02. Chicane feat. Adam Young - Middledistancerunner
03. Chicane feat. Paul Young - Come Back
04. Chicane - What Am I Doing Here? (Part 1)
05. Chicane - Giants
06. Chicane - Poppiholla (5AM)
07. Chicane - So Far Out To Sea
08. Chicane - Where Do I Start?
09. Chicane - From Where I Stand
10. Chicane - Hiding All The Stars
11. Chicane feat. Lemar - What Am I Doing Here? (Part 2)
12. Chicane - Titles
13. Chicane feat. Adam Young - Middledistancerunner (DC Rework edit)


0 hozzászólás:

 
Copyright © 2012 Music For Trance People. Üzemeltető: Blogger.